Uudised Kiviõli Irbis – Kuusalu Kalev 2-2

Kiviõli Irbis – Kuusalu Kalev 2-2

7.septembril külastas Kuusalu Kalevi noorem poiste võistkond Kiviõli eakaaslasi. Buss väljus ambulantsi eest 9:00 ning kuna eelneva päeva hilisõhtul toimus Eesti – Hollandi meeldejääv MM-valikmäng, siis võis parklas näha palju väsinud ja uimaseid nägusi.

Kohale saabus meie algkooseis Allen (vv), Marten (c + kpk), Mikk (pk), Joonas (vk) ja Rikhard (r). Vahetusmängjatena ühinesid Arti, Risto, Jan-Eerik ja Ian.
Jõudsime Kiviõli staadionile rekordajaga 1h ja 15min. Selleks ajaks veel Kiviõli poisse kohal polnud – meid tervitas ainult Sakust pärit poolik Karl Friedrich pingi peal. Vahetasime seal samas pingil ka riided ning alustasime oma soojendustega. Peagi saabusid ka vastased, kes alustuseks 5min meie harjutusi pealt vaatasid.
Mäng kulges võrdsete heitluses, kus Kiviõli üritas rohkem oma suurima väravalööja peale mängida. Õnneks meie kaitsepaar tegutses tasemel ning suutsime nende rünnakud tagasi tõrjuda. Siiski läksime mängu juhtima hoopis meie, see sündis ca. 6-7 minuti paiku Rikhardi väravast. Peagi üllatas vastaseid ja ka oma meeskonnakaaslaseid Mikk, kes lõi palli kaugelt oma väljakupoolelt “puhtaks”. See pall lendas aga õnneks kena põrkega üle väravavahi ja lati alla ning tablool olid Kuusalu Kalevi eduseisu kinnitavad numbrid – 2:0.
Mõningaid vahetusi pakkudes kaotasime kahjuks initsiatiivi ning meid karistati kiire 2 vastuväravaga ja poolajale läksime seisuga 2:2.
Teisel poolajal vahetasime väravavahti ning raamide vahele läks Marten. Mäng käis pigem keskväljakul ning suuremaid võimalusi polnud kummalgi poolel. Lõpuvile püsides pidime tunnistama oma karjääri esimest viiki, mis oleks parema õnne ja tahtmise korral võinud olla ka võit.

Seotud uudised