Uudised E klassi poisid mängisid Raplamaa JK Raplaga

E klassi poisid mängisid Raplamaa JK Raplaga

Viimasel augustipäeval sõitsime külla Raplasse. Ees ootas vihmast märg staadion, mis meid küll ei heidutanud. Read olid meil üsna hõredad, mitmed mängijad olid haigustega eemal.

Mängus keskendusime oma söödumängu käimasaamisele, et julgeksime tagant läbi sööta ning ise söödu järel vabaneda. Paraku algul see eriti hästi välja ei tulnud. Iga poiss pidi korra puhkama tulema ja rahunema, enne kui suutis ilma närvitsemata palli omada ning teistele sööta. Kaitses tegutsesime küll võitluslikult, kuid liiga tihti võtsime vastu valesid otsuseid ja unustasime olulise mängija katmata. Poolajaks seis 0-8.

Teisel poolajal mängupilt pisut paranes, jõudsime juba mitmel puhul ohtlikult vastase värava alla, kuid väravani siiski ei jõudnud. Põhiväravavahtide puudumisel läks teisel poolajal väravavahidebüüti tegema Karl Jaco, kes vahel küll “kinni kiilus”, kuid samas üllatas paari supertõrjega. Söödumäng käis meil korralikumalt, kuid paraku jääb vanemate mängijate vastu puudu kiirusest, et neist mööda saada, samuti ei ole julgust mängu sees petetega mööda tormata.

Lõpuvile kõlades oli seis 0-14. Mängupilt oli pisut paranenud, kuid ruumi palliga mängu parandamiseks on veel palju.

Seotud uudised