Uudised Nooremate poiste mäng Narva JK Puumaga

Nooremate poiste mäng Narva JK Puumaga

F-klassi poiste viimane kodumäng ja eelviimane liigamäng sellel aastal oli Narva JK Puumaga.

Oli teada, et tuleb raske ja keeruline kohtumine, sest piirilinlased on liigas ühed tugevamatest.
Meie poistest olid kohale tulnud kõik, kes liigasse ka registreeritud. Algviisiku moodustasid Arman (vv), Joonas (vk), Mikk (pk), Rikhard (kpk) ja Marten (r + c). Kuna oli teada, et vastastel on mäng ülesehitatud peamiselt ühele mängijale siis proovis meie keskkaitsja kaitsel ekstra abiks olla, et see ründaja ohjes hoida.
Mäng algas ettevaatlikult mõlemalt poolt. Meie plaan töötas, Rikhardi ning Joonase koostöös suudeti vastaste ründajale antud söödud vahelt lõigata ja ruumi jäeti talle vähe. Suutsime ühest taolisest olukorrast ise juhtima minna kui alt kaitsest anti pikem pall Martenile, kes paremalt äärelt kaitsjad üle mängis ning seisuks 1:0 lõi. Pärast esimesi vahetusi ja Rikhardi väsimist löödi meile ka 2 väravat, ennem kui Marten seisu taas viigistas. Poolaja päris viimasel minutil mängisid Narva poisid nurgalöögi kiirelt lahti – nende staarmängija triblas meie meestest mööda ja lõi seisuks 2:3.

Marteni avavärav - autor Helena Aug

Marteni avavärav – autor Helena Aug

Teisel poolajal vahetasime alustuseks väravavahti ning raamide vahele läks Allen. Mängu jooksul proovis treener mängitada ka teisi mängijaid. See andis aga initsiatiivi vastastele ja kulutas poistel kiiremini energiat kui arvata võis. Lisaks said Mikk ja Allen mõlemad korraliku löögi otse vastu nägu palliga ning meie rivid ja keskendumine olid veidi häiritud. Lõpuvile kõlades oli meile löödud veel 3 vastuseta väravat ning pidime tunnistama vastaste 2:6 paremust.
Mäng küll kaotati, kuid pikas perspektiivis on kindlasti sellest rohkem kasu kui kahju. Vähemalt treener loodab seda.
Meie järgmine mäng on 22.september kell 13:00 Rakveres.

Seotud uudised