Uudised Tüdrukute teine turniir

Tüdrukute teine turniir

Kuusalu Kalevi tüdrukud osalesid reedel teisel E klassi turniiril  Tallinna Kalevi looduslikul murul. Kahjuks tuli kohale vaid 6 mängijat, seega vahetusi me turniiril teha ei saanud.

Esimeses mängus läksime taas kokku Lasnamäe Ajaxiga, kellele esimesel turniiril kaotasime 0-6. Seekord olime vastasest  paremad, Vikil oli väravas  vähe tegemist.  Kiirelt saime paar väravat löödud ning vastased läksid endast välja. Chea ja Annaliisa olid edukad rünnakul ning neid toetas keskel Annabel. Kõik kolm mängijat hoidsid vastastel survet peal ning seetõttu võitsime pallid nende värava all ja saime palju võimalusi. Paraku alati ei õnnestunud rahulikult palli nurka veeretada ja proovisime tugevasti lüüa, siis aga lendas pall väravast mööda. Kaitses oli Heliisal ja Liisbelil vähe tööd, aga vastaste väheste rünnakutega saadi kenasti hakkama. Mängu võidutulemuseks jäi 6-2, 5 väravat lõi Chea ning ühe Annabel.

Teiseks mänguks Tallinna Kaleviga said kõik mängijad endale uue positsiooni, et harjuksid platsil universaalsemalt mängima. Väravas seisis Annabel, kes sai mitmete tõrjetega kenasti hakkama. Cheal ja Annaliisal oli kaitses harjumatu mängida, kuid tasapisi said paremini hakkama. Raskusi oli keskendumisega, vahel unustati oma mängija täiesti vabaks. Probleeme oli ka ründekolmikul, kellest Liisbel tundus kõige paremini hakkama saama, samas kui Vikil ja Heliisal oli natuke raskusi enda vabaks jooksmisega. Mängijatele tuli selline harjumatu positsiooniga mäng kindlasti kasuks ning ka Tallinna Kaleviga läks skoor poole paremaks juba kui eelmisel turniiril ning kaotusnumbriteks jäi 0-6.

Viimaseks mänguks Suure-Jaani Unitediga meid enam ei jätkunud. Vahetuste puudumine oli kahe mänguga mängijad ära väsitanud – meil tekkisid raskused elementaarsete asjadega toimetulemine, keskendumine oli null. Kuna vastased olid ka meist suuremad ja vanemad, siis tuli siit suur saun vastu võtta, 0-27.

Autor: SK Suure-Jaani United

Autor: SK Suure-Jaani United

Kokkuvõttes võis turniiriga rahule jääda, väike edasiminek on toimunud. Saime seekord väravaid löödud, samuti ka ühe võidu kirja.

Seotud uudised