Uudised Selge võit Levadia II üle hooaja parima mänguga: 5-0

Selge võit Levadia II üle hooaja parima mänguga: 5-0

Pühapäeval kohtusime rõskes ilmas Levadia II võistkonnaga, kellele kevadringis kaotasime viimaste minutite väravast 1-2. Mängu alustasime kaitsest lähtuvalt, distsiplineeritud kaitsemänguga. Vastastel oli seetõttu raskusi rünnakute ülesvõtmisega, meie seevastu olime võrdlemisi teravad vasturünnakutel. Juba 5. mänguminutil viis Kadri-Ann meid ette ning see andis kõva hoobi Levadia enesekindlusele. Pall oli küll enamasti Levadia käes, kuid nende võimalused hakkasid tulema alles poolaja teisel poolel, kui meil liinide vahed natuke suureks läksid ja kaitseliin liiga kõrgel oli. Nii mõnigi kord said niimoodi Levadia ründajad palli läbijooksule, kuid õnneks enamasti ääre suunas ja kaitsjad jõudsid jaole, üks kord küll ka kollase kaardi hinnaga.

Mäng püsis siiski üsna võrdne ja psühholoogiliselt oli meile äga oluline 2-0 värav, mille Jana lõi karistuslöögist, umbes 30m pealt lati alla. Kuna värav tuli veel poolaja viimastel minutitel, siis oli see meile tõhus eelis.

Teisel poolajal oligi vastaste mängus tujutus ja eneseusu puudus, meil aga eneseusust puudust ei olnud. Ilusaid rünnakukombinatsioone jagus ning väravad olid tihtilugu õhus. Mängu tappis lõplikult ära Kadri-Anni teine värav 58. minutil. Ei läinud ka Kätlinil kaua väravalöömiseks aega – olles alles platsile vahetatud lõi ta kaugelt peale ning libeda palli lendu valesti lugenud väravavaht oli võimetu. Pärast neljandat väravat läksid mängijad juba natuke lohakaks – enam ei viitsitud palli kaotamise järgi alati palli alla tagasi tulla. Kuigi suur eduseis uinutab, peaks siiski mänguplaanist lõpuni kinni pidama. Sellest hoolimata suutsime veel ühe värava ära lüüa, kui nurgalöögi AC peaga sisse lükkas. 5-0 oli väga ilus tulemus, kuigi mängupildi järgi ehk ei ütlekski, et sellist ülekaalu meil olnuks.

Naiskonna kõigi platsil käinud mängijatega võib väga rahule jääda, kuid eriti rõõmustas Karina kindel esinemine väravas – kordagi ei kukkunud vihmast libe pall tsenderduse järel maha ning väljatulekud olid kindlad. Samuti tegid kindlalt oma parima mängu sel hooajal Jette ja Katrin. Jette ajastas kõik pallile minekud täpselt ning võitis kindlalt kahevõitlused ning jagas häid pikki palle ette, Kati tegi kõvasti tööd keskväljal ning oli hea ühenduslüli kaitse ja rünnaku vahel.

Koosseis: Karina Kork, Kadri Narusk (76. Anni Koppel), Kaidi Veemees, Anne-Catherine Paulus, Jette Rindesalu, Mirell Soasepp, Pille Plakk (66. Nele Nõgisto), Jana Pipar, Katrin Sõstar (60. Kätlin Hein), Reesi Kuslap, Kadri-Ann Valgeväli

Seotud uudised