Uudised Mäng paduvihmas pakkus lastele võiduvõimaluse

Mäng paduvihmas pakkus lastele võiduvõimaluse

Kiviõlis kohtusime uuesti kohaliku võistkonnaga, kellele kodus olime 0-6 alla jäänud. Kuna laste mäng on mäng-mängult paranenud, siis lootsime juba natuke paremat tulemust.

Mängu eel hakkas vaikselt vihma sabistama, mis kasvas mängu ajal tugevaks paduvihmaks. Meie kohanesime paremini ning juba teisel minutil viis Rikhard meid ette. Meil oli veel mitmeid võimalusi edu kasvatada, aga löögid ei läinud raamidesse või püüdis need väravavaht.

Poolaja keskel suutsid vastased ühe oma harvadest võimalustest realiseerida ning viigistasid seisu. Kaua viik aga ei püsinud, Ats lõi poolajaks meid ette 2-1.

Teise poolaja algus sarnanes esimesele – meil oli 4.5 suurepärast võimalust väravat lüüa kui mängijad said vastase väravavahiga silmitsi, paraku väravat neist võimalustest siiski ei tulnud.

Kui teise poolaja keskel saavutasid vastased meie kaitse ja väravavahi ebakõlast tingitult uuesti viigi, siis meie mäng lagunes. Vastased said enam enesekindlust ning saavutasid initsiatiivi. Meil olid mängijad juba külmunud ning enamik varumängijaid ei soovinudki enam platsile minna. Nii mängisimegi väiksema tahtega kui vastased ning Kiviõli suutis veel 2 väravat ära lüüa ja võita mängu 4-2.

Oli vägagi võidetav mäng, aga tundus, et eduseis pani osasid mängijaid pabistama ning nad ei tahtnud enam vastutust võtta. Eks sellega peab ka harjuma veel.

Seotud uudised